výroba

Většina kůží může být odolná vůči skvrnám, odolná a trvanlivá za předpokladu, že je správně udržována.
Obecným zlatým pravidlem je znát typ kůže pro její správnou údržbu.

Konzervace
Činění
Znovučinění a obarvování
Dokončení
Prodej
  • 1. Neopracovaný materiál

    Všechny kůže pocházejí z Evropy, jsou certifikované a především jsou odpadním bioproduktem potravinářského průmyslu.

  • 2. Kontrola kvality

  • 3. Chemické operace

    Provádějí se v dřevěných bubnech. Kůže se namáčejí, susší a čistí.

  • 4. Mechanické operace

    Kůže se ořezávají. Certifikovaný šrot (CE) se používá k výrobě hnojiv a živočišných želatin.

  • 5. Dělení

    Kůže se rozděluje na zrno a semiš.

  • 1. Fáze činění

    Tato fáze se dělá v bubnech a pomáhá to zastavit organické rozkládání

  • 2. Lisování

    Přebytečná voda se mezi dvěma válci odstraní

  • 3. Kontrola kvality

  • 4. Holení

    Vrsty kůže jsou odstraněny, aby byla dodržena správná tloušťka.

  • 5. Kontrola kvality

  • 1. Znovučinění, obarvování a chemické operace

    Tato fáze vyžaduje 24 hodin v uzavřených bubnech. Kůže jsou barveny do hloubky a mají po operaci požadovanou strukturu, vlas a měkkost.

  • 2. Sušení

    Sušení kůže se provádí v několika variantách podle požadované měkkosti i tuhosti

  • 3. Kontrola kvality

  • 1. Dokončovací fáze

    Vlas kůže je povrchně upraven, tak aby se vylepšil lesk, hebkost, odolnost vůči zašpinění a škrábance. Tyto úpravy se liší podle typu výsledné kůže.

  • 2. Kontrola kvality

  • 3. Chemická a fyzikální analýza

    Každá kůže je testovaná ve vnitřní laboratoři a všechny výsledky jsou řádně zařazeny.

  • 1. Finální kontrola kvality

  • 2. Měření

    Každá kůže je označená dle velikosti a čísla šarže

  • 3. Balení a dodání

    Kůže jsou dodávány v rolích a zabalené pro dodání po celém světě .

Liming
Tanning
Retanning and dyeing
Finishing
Sale
  • 1. Neopracovaný materiál

    Všechny kůže pocházejí z Evropy, jsou certifikované a především jsou odpadním bioproduktem potravinářského průmyslu.

  • 2. Kontrola kvality

  • 3. Chemické operace

    Provádějí se v dřevěných bubnech. Kůže se namáčejí, susší a čistí.

  • 4. Mechanické operace

    Kůže se ořezávají. Certifikovaný šrot (CE) se používá k výrobě hnojiv a živočišných želatin.

  • 5. Dělení

    Kůže se rozděluje na zrno a semiš.

  • 1. Fáze činění

    Tato fáze se dělá v bubnech a pomáhá to zastavit organické rozkládání

  • 2. Lisování

    Přebytečná voda se mezi dvěma válci odstraní

  • 3. Kontrola kvality

  • 4. Holení

    Vrsty kůže jsou odstraněny, aby byla dodržena správná tloušťka.

  • 5. Kontrola kvality

  • 1. Znovučinění, obarvování a chemické operace

    Tato fáze vyžaduje 24 hodin v uzavřených bubnech. Kůže jsou barveny do hloubky a mají po operaci požadovanou strukturu, vlas a měkkost.

  • 2. Sušení

    Sušení kůže se provádí v několika variantách podle požadované měkkosti i tuhosti

  • 3. Kontrola kvality

  • 1. Dokončovací fáze

    Vlas kůže je povrchně upraven, tak aby se vylepšil lesk, hebkost, odolnost vůči zašpinění a škrábance. Tyto úpravy se liší podle typu výsledné kůže.

  • 2. Kontrola kvality

  • 3. Chemická a fyzikální analýza

    Každá kůže je testovaná ve vnitřní laboratoři a všechny výsledky jsou řádně zařazeny.

  • 1. Finální kontrola kvality

  • 2. Měření

    Každá kůže je označená dle velikosti a čísla šarže

  • 3. Balení a dodání

    Kůže jsou dodávány v rolích a zabalené pro dodání po celém světě .